Nieuws

Van bos naar begrip en van reserve naar passie!
14-10-2020

Wat leven we toch in een mooie gemeente Drimmelen. Met 6 karakteristieke dorpen en een rijk buitengebied.

Harry%20Bakker%20tijdens%20opening%20bos%20website.jpg 

Waarin iedereen mee kan doen, waar er gezorgd wordt voor onze jeugd en ouderen, waar gewerkt wordt en gesport.

Waar de natuur ook de nodige aandacht krijgt. Een mooi voorbeeld is de aanleg van het nieuwe Boerburgerbos van ong. 3 ha aan de Zandstraat bij de watertoren.
Bedacht door de Lijst Harry Bakker en na uitwerking van de basisplannen door wethouder Jan-Willem Stoop en de ambtenaren snel en vakkundig opgepakt door een mix van boeren, burgers en buitenlui met kennis en ambitie.
Ondernemers, natuurliefhebbers en Dongemond- en Stuijfhoekjeugd geven het nieuwe Boerburgerbos vorm.
Prachtig toch? Gewoon een goed plan waar iedereen begrip voor kan opbrengen.
Een bos dat door enthousiastelingen prima wordt aangeplant.
Hoe fijn is het dat er over 5-10 jaar een gezond en aantrekkelijk bos staat in het centrum van de gemeente Drimmelen, waar iedereen lekker kan wandelen, spelen en van de natuur genieten!

De realisatie heeft ook nauwelijks geld gekost. Een klein gedeelte (< 1%) van onze riante vrije reserve van dik 10 miljoen euro is ingezet als aanjaaggeld om dit Boerburgerbos te realiseren.
Geld van onze inwoners dat we op deze manier goed besteden om te investeren in de toekomst van de gemeente. Waarin we nog veel voorzieningen hebben en een redelijk goed onderhouden openbare ruimte. Waarin we door niet te hoge lasten iedereen mee kunnen laten doen in onze samenleving. En waarin we de mensen helpen die dat (nog) niet kunnen of tijdelijk (financiële) hulp of zorg nodig hebben. Dat is de passie van de Lijst Harry Bakker. Dat is waarvoor wij de stukken doornemen en vergaderen, waarvoor we vragen stellen en waarvoor we bij u langskomen als u vragen heeft of een oplossing zoekt voor iets wat beter kan. Dat is de kern van de gemeentepolitiek van onze lokale partij die opkomt voor de belangen van de inwoners van Drimmelen. Ook in deze lastige tijd qua gezondheid en plannenmakerij staan wij pal voor u. Voor nu en later.

Wij zijn er altijd voor U!
Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht