Nieuws

Vakantie voorbij…
15-09-2021

En dan is de vakantieperiode alweer voorbij. De koffers zijn weer uitgepakt, alles is gewassen en ligt weer netjes in de kast en de caravan is terug naar de stalling.

 Koffertje%20Riebert%20met%20logo%20achtergrond%20website.jpg

 Iedereen heeft de accu goed op kunnen laden en is klaar voor de laatste periode van deze coalitie.

De verkiezingen komen er aan en lijst Harry Bakker maakt zich klaar om hierbij weer een goed resultaat te halen.
Maar voor het zover is, staan er nog een aantal grote dossiers op de planning.
De bypass Zoutendijk in Hooge Zwaluwe en de ombouw van de Bernarduskerk naar het sociaal cultureel dorpshart van Made om er maar een paar te noemen.
Belangrijke zaken die de volle aandacht van Lijst Harry Bakker hebben.

De Schans in Terheijden

Maar ook de (verdere) ontwikkeling van de Schans in Terheijden staat nog op de agenda.
Achter de schermen wordt hard gewerkt om input van inwoners, oude en nieuwe ideeën en de afspraken uit het coalitieakkoord te verwerken tot een prachtig ontwerp.
Een ontwerp wat recht doet aan de bijzondere plek die de Schans is, een ontwerp wat recht doet aan de historische waarde van deze plek en een ontwerp waar iedereen trots op kan zijn.
Lijst Harry Bakker is het er echter helemaal niet mee eens dat dit proces zo lang (veel te lang!) duurt en heeft daarom opnieuw vragen hierover gesteld aan het college.
We gaan ervan uit dat er snel een antwoord komt op deze vragen.
We gaan er ook vanuit dat het ontwerp nog deze coalitieperiode door de raad goedgekeurd wordt en dat gestart wordt met de uitvoering.
Lijst Harry Bakker blijft zich daar voor inzetten.

Verkiezingen 2022

In het campagneteam van Lijst Harry Bakker zijn we al druk bezig met de voorbereidingen voor de verkiezingen van de nieuwe gemeenteraad die volgend jaar maart weer gehouden worden. U komt Lijst Harry Bakker (net als altijd trouwens) de komende tijd weer op heel veel plekken en bij heel veel activiteiten tegen. Heeft u ideeën of plannen die we mee kunnen nemen in ons verkiezingsprogramma? Spreek ons aan of laat het ons weten via fractiesecretaris@lijstharrybakker.nl

Lijst Harry Bakker

Riebert Verheugen

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht