Nieuws

Eindsprint wordt ingezet
08-11-2021

Ja we naderen het einde van het politieke jaar met nog 3 raadsvergaderingen en dan is het weer Kerstmis.

 F1%20bolide.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ondertussen hopen we natuurlijk dat het Nederlands elftal zich plaats voor het WK en dat we bij de Winterspelen weer goed kunnen meedoen. Ook de Lijst Harry Bakker is volop bezig!

De fractie actief en overal aanwezig
Zo knotte Harry Bakker weer de wilgen op de Huisplaat aan de Koekoekweg tijdens de natuurwerkdag, ging Riebert Verheugen zich buigen over de situatie bij de Cour in Terheijden en deed Loes Cornel mee aan het rankingtoernooi darts in Lage Zwaluwe.
Ook Ton de Bok is gespot in Terheijden (zie foto) en Wilma van Beurden was weer op pad in Drimmelen.
Naast zwerfvuil rapen spreekt zij ook met de ondernemers daar over de toekomst van m.n. de Biesbosch en het toekomstige voetveer.
Jan-Willem Stoop ging met een mooie perenboom naar Polderevents in Wagenberg die een voedselbos gaan ontwikkelen.
Ton Verhoeve leidt de opinievergadering en houdt als bestuurslid van de Lijst HB ook de administratie bij, terwijl burgerlid Corrie Pals ook bij de informatiebijeenkomst van MidZuid was voor onze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
Hans van de Bersselaar is samen met de jeugd actief voor een urbansportbaan ergens in Made of Drimmelen en tot slot deed Harry nog mee met de 25e veldtoertocht in Terheijden. En dat was pittig ….

De Maxbolide van Lijst Harry Bakker
We zijn allemaal actief dus en dat doen we voor u en onze mooie gemeente Drimmelen. Politiek is niet makkelijk en daarom proberen we naast het vergaderen ook plezier te maken en aanwezig te zijn daar waar het gebeurt: bij u. In de dorpen, de winkels en op de evenementen. Laatste aanwinst is de Maxbolide om hopelijk het succes van Nederlands beste coureur in de Formule 1 mee te vieren en daar ook van te genieten. Dus als u de Maxbolide ziet en ermee op de foto wilt of een stukje wilt meerijden, laat het ons weten via fractiesecretaris@lijstharrybakker.nl want Ton de Bok is de coureur (en Riebert Verheugen kan ook).
Een leuke verrassing en voor het actuele politieke nieuws zie onze website www.lijstharrybakker.nl of Facebook.


< Terug naar nieuwsoverzicht