Nieuws

Decembermaand komt er aan
24-11-2021

Ja en dan nadert het einde van het jaar alweer.

 HZ%20oude%20Sint%20bewerkt.jpg

                                                                                                                                                                                               

 

 

Terwijl het toch weer aparte tijden zijn met de beperkende maatregelen en opl0pende besmettingscijfers, kwam Sinterklaas gelukkig toch gewoon aan in de dorpen van Drimmelen.

 

Hooge Zwaluwe het centrum van de gemeente
Ook weer in Hooge Zwaluwe, waar onze wethouder Harry Bakker de goedheiligman ontving met mooie woorden. En natuurlijk een wortel voor het paard Ozosnel had meegenomen, die de Hoofdpiet meenam. Daarna volgde een mooie rondrit door het schone Hooge Zwaluwe, het centrum van onze gemeente. En natuurlijk de ontvangst in de Zonzeel waar veel kinderen aanwezig waren. Daar gaat het om!
Wordt het toch nog een mooie kerst 2021?
Ook is de najaarsnota van 2021 weer aangenomen, zodat er snel een kunstgrasveldje komt in Hooge Zwaluwe. Het actuele tekort zal hopelijk worden ingelopen naar het einde van het jaar toe. Daar hoeven we ons geen zorgen over te maken. Hopelijk blijven ook de scholen open en worden er minder mensen (vooral kinderen) besmet. Het zijn toch weer forse cijfers qua ziekenhuisbezetting en hopelijk kan de maatschappij richting december toch nog doordraaien. Met de Kerstconcerten, de gezellige muziek in Made, de horeca die de gasten kan blijven ontvangen en de familiesfeer die er in december altijd is.
Uitnodiging voor een toast van wethouder Harry Bakker.
De Lijst Harry Bakker werkt ondertussen aan de voltooiing van het verkiezingsprogramma, de concept-kieslijst en natuurlijk blijven we alert op zaken die beter kunnen. Daar stellen we dan vragen over, gaan in gesprek met de betrokkenen en streven naar een oplossing. Nu of volgend jaar. Spannend blijft het ondertussen ook met onze Max in de Formule1. Harry Bakker is ook fan en nodigt op zijn verjaardag 5 december, voor die van de Sint op de 6e, iedereen uit. Kom even langs in de 7e Hemel in Terheijden (vanaf 16 uur) in de zaal de Reddende Engel. Daar kunnen we dan richting de race van zondagavond toosten en vooruitblikken! Misschien wordt Max die dag wel wereldkampioen???

Laten we in ieder geval hopen op een goede, gezonde en veilige decembermaand waarin de gemeente Drimmelen die ouderwetse sfeer weer kan meemaken. Eerst met Sinterklaas en dan met Kerstmis. Dat wenst de Lijst Harry Bakker iedereen toe!

 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht