Nieuws

Aanvoerder Lijst Harry Bakker in Drimmelen geen verrassing
01-12-2021

De lijsttrekker is inderdaad Harry Bakker, de huidige wethouder van o.a. Financiƫn.

 

Harry%20Bakker%20LIjsttrekker.jpg

Een ervaren persoon die goed weet wat er onder de mensen leeft en dit ook uitdraagt in het beleid van de gemeente. Enthousiast, betrokken en duidelijk.

‘Samen met collega-wethouder Jan-Willem Stoop en de raadsfractie voert de Lijst Harry Bakker al geruime tijd een solide, succesvol en open beleid, zodat er veel bereikt kan worden voor de samenleving’ zegt voorzitter Otte Strouken. ‘Wij hopen dat dit succes zich voortzet zodat Drimmelen stabiel, gezond en aantrekkelijk blijft.’

 

Het verkiezingsprogramma Thuis in Drimmelen is bijna klaar en hierin zal de nadruk worden gelegd op eerlijkheid, goede zorg en meedoen voor iedereen. Ook willen we nog een bos aanleggen na het succes van het (B)oerburgerbos. Dat heeft veel losgemaakt en een beleving op gang gebracht, vervolgt de voorzitter. Daarnaast moet het sociaal loket als breed vangnet voor onze inwoners en bedrijven ondersteunen bij mindere tijden én perspectief bieden! De kandidatenlijst zal bestaan uit een mix van de huidige mensen uit de fractie aangevuld met nieuwkomers, waarbij alle dorpen vertegenwoordigd zijn.

 

Als de lokale partij van Drimmelen hoopt de Lijst Harry Bakker weer op een fors mandaat van de kiezers (gemiddeld scoort de Lijst HB zo’n 1/3e van de stemmen).

 

< Terug naar nieuwsoverzicht