Nieuws

Waar de Lijst Harry Bakker gelukkig van wordt.
08-12-2021

Investeren
In ons mooie Drimmelen investeren we in de gemeente, haar inwoners en bedrijven en instellingen.

 HB%20Maxbolide%20website.jpg

 

We proberen het zo goed mogelijk te doen en vooral te luisteren naar wat U wilt. De Lijst Harry Bakker heeft in de afgelopen jaren diverse malen om uw mening gevraagd, een mooie flyer huis-aan-huis verspreid en we zijn continu voor u bezig geweest. In de raadszaal van het gemeentehuis, maar vooral daarbuiten. Dat is onze kracht en dat blijven we de komende periode natuurlijk doen!

 

Wat ons (nog steeds) gelukkig maakt.

 

  • De rotonde voor Café Hof van Holland in Made. Ondanks oppositie van veel andere partijen, blijkt deze rotonde toch al enkele jaren tot ieders tevredenheid te functioneren. Wij denken dat stoplichten inmiddels vergeten zijn.
  • De waterpartij op het Molenplein, ook al een daverend succes. Kwam uit de koker van onze Loes van Zwieten, Loes is inmiddels naar Breda verhuisd en wat gebeurt er: Breda krijgt ook een waterpartij op de Markt. Inmiddels is besloten ook waterpartijen In Lage Zwaluwe en Terheijden te realiseren (en daar worden wij en veel bewoners ook gelukkig van)
  • Glasvezel in het buitengebied wordt op dit moment uitgerold en onze wethouder Harry Bakker heeft ook alle kernen (grote en kleine) mee laten nemen.
  • De Hanging Baskets zijn een zodanig succes dat de Lijst Harry Bakker geïnitieerd heeft dat in 2022 (en hopelijk volgende jaren) deze bloemtuilen weer terugkeren.
  • Het plan Dorpshart van Made wordt, ook door de inspanningen van onder andere onze wethouder Stoop, binnenkort door de raad op de rit gezet.
  • De geplande woningbouw wordt gerealiseerd en enkele grootschalige nieuwe plannen zijn in een afrondende fase.

Ook maken we meer nieuw beleid e.e.a. kunt u vinden in ons verkiezingsprogramma waar nu de laatste hand aan gelegd wordt. Vraag een digitale kopie aan op ons onderstaand mailadres.Meer weten?
Wilt u meer weten over de Lijst Harry Bakker of zelf actief worden: Graag, via www.lijstharrybakker.nl en mail informatie@lijstharrybakker.nl of bel 06-47472569.

Een rit maken in onze F1 super-bolide? Neem contact op met Ton de Bok via bovenstaand mailadres.

 

Ton Verhoeve, gemeenteraadslid  Lijst Harry Bakker

 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht