Nieuws

Vooruitkijken en een korte terugblik
22-12-2021

Een jaar waarin we als Lijst Harry Bakker, ondanks alle beperkingen, veel voor elkaar hebben gekregen.

Wilma%20met%20Maxbolide.jpg 

 

Door onze inspanningen hangen er volgend jaar nog meer hanging baskets en is het mantelzorgcompliment op niveau gehouden.

In de Oude Haven van Drimmelen zijn in het kader van de herinrichting

sfeervolle lantaarnpalen geplaatst en zijn de eerste contouren van het nieuwe straatwerk zichtbaar. Een hele verbetering! De aanleg van glasvezel, waterpleinen in Terheijden en Lage Zwaluwe. Een versnelling van het ontwikkelen van bouwprojecten, waardoor er nog meer gebouwd kan worden de komende jaren. Enkele voorbeelden om te illustreren dat er veel is bereikt samen met onze coalitiepartners en samenwerkende partijen. Zaken waar we happy mee zijn.

 

Voor de Raadsvergadering van 16 december staat het Sociaal Cultureel Dorpshart Made op

de agenda. Een prachtig project binnen onze gemeentegrenzen, dat ook zeker in de toekomst kan uitgroeien tot een nieuwe parel.

Echter, dit project lijkt steeds meer financiële risico’s te krijgen en Lijst Harry Bakker  zal dan ook tijdens de raadsvergadering kritische geluiden laten horen om te zorgen dat er een goed besluit door de gemeenteraad wordt genomen.

Alle belastingen en tarieventabellen voor 2022 worden weer vastgesteld en het is goed om te weten dat de lastendruk met maar liefst 14% per huishouden daalt.

Lijst Harry Bakker maakt zich echter wel zorgen over de stijgende energiekosten als deze niet voldoende gecompenseerd worden vanuit de overheid. Komt u letterlijk in de kou te zitten, neemt u dan aub contact op met de gemeente om te kijken of hulp mogelijk is.                                                                                                                                       

Verder is het campagneteam, waar ik deel van uitmaak, druk bezig met het schrijven van het verkiezingsprogramma. We proberen dit zo goed mogelijk te doen! Lijst Harry Bakker luistert naar u en wij laten uw stem horen in de raadszaal en daarbuiten. Onze lokale kracht!

U komt ons overal in de gemeente tegen en wellicht heeft u onze Max wereldkampioen bolide al gespot. Mocht u hierin een ritje willen maken, of u heeft nog (verbeter)punten voor het verkiezingsprogramma, mail dan naar informatie@lijstharrybakker.nl.

 

 

Wilma van Beurden

Lijst Harry Bakker

 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht