Nieuws

Een beter jaar met een goede start
12-01-2022

Een gelukkig en gezond 2022 met ook veel plezier toegewenst vanuit de Lijst Harry Bakker!

 Harrry%20in%20Maxmobiel%20website.jpg

Harry Bakker koerst naar nieuw succes!

Laten we optimistisch beginnen met hopelijk zo snel mogelijk weer terug naar onze vrijere samenleving als dat kan. De scholen zijn weer open en als de rest ook snel volgt, kunnen we weer terug naar normaal. Maar wat is dat met zulke hoge energieprijzen, een verdeelde maatschappij en een kabinet dat met goede bedoelingen eerst moet opstarten.

Sport
De winter is nog niet ten einde en we vierden vorige week de laatste Elfstedentocht. Ondertussen komen de Olympische Winterspelen er weer aan met uit onze regio de kunstrijdster Lindsay van Zundert als trotse vlaggendraagster van de equipe. De jeugd heeft de toekomst en laten we daarom zuinig zijn op deze generatie die het nu extra moeilijk heeft. Gelukkig wordt er vanuit de gemeente geïnvesteerd in extra activiteiten en begeleiding, maar een goede thuisbasis en naar school gaan blijft de basis. En sporten!

Nieuw kabinet en gemeentelijke financiën
De Lijst HB stimuleert dit ook en hopelijk blijft dit mogelijk, ook in de toekomst. Want met een nieuw kabinet wordt er weer anders omgegaan met de taken van de gemeenten en de daarbij behorende financiën. Dat is nog steeds niet in balans (de VNG spreekt van een valse start) en dat betekent keuzes maken. Niet alles kan en links of rechtsom: het moet toch betaald worden die nieuwe school of kerkverbouwing, de vuilnisbak, de extra lantaarnpaal of een geasfalteerd en veilig fietspad. Nog even los van de materialen en mensen, die steeds schaarser en duurder worden. Uitdagingen genoeg voor het komende jaar en dan zijn er ook nog de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 16 maart (met een voorstemming 14 en 15 maart op een enkele locatie). Dat wordt weer belangrijk voor de komende jaren!

Lijst Harry Bakker is er altijd voor u, nu en in de toekomst!
Hopelijk heeft u het gewaardeerd hoe de Lijst Harry Bakker zich heeft ingespannen om het zo goed mogelijk te doen in Drimmelen. Voor u vergaderen we, zijn we overal aanwezig, houden de lasten zo laag  sociaal mogelijk voor een gezonde en veilige samenleving die we met z’n allen maken en beleven. Op de toekomst!

 

 

 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht