Nieuws

Lijst HB heeft een aantrekkelijk verkiezingsprogramma
01-02-2022

De politieke vereniging Lijst Harry Bakker heeft met een algemene ledenvergadering het programma en de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Drimmelen vastgesteld.

VerkiezingsposterA4%20.jpg 

 

 

Het duidelijke verkiezingsprogramma (T)huis in Drimmelen is door de leden akkoord bevonden. Een solide basis om in Drimmelen vanuit de mensen de goede dingen te doen. Opvallend zijn naast de forse ambitie qua woningen (200 per jaar verdeeld over de dorpen en doelgroepen maar zeker ook in prijs) ook de mooie invulling van de openbare ruimte. Betere en veilige wegen en voetpaden, meer bloemenmanden en ook geveltuintjes en oplaadpunten. Voor de zorg meer aandacht voor de mens zelf en het ruim en sociaal uitleggen van de soms rechtlijnige regels.

Financieel blijft een lage lastendruk het uitgangspunt, zodat iedereen in onze mooie blauwgroene gemeente Drimmelen mee kan doen!

 

Er is na het aanwijzen van Harry Bakker als lijsttrekker een goede en evenwichtige top 11 uitgekomen op een totaal van ruim 30 mensen die op de lijst staan. Alle raadsleden uit verschillende dorpen en achtergronden wilden door en brengen hun ervaring in. Jonge nieuwkomer is Suzan Damen uit Terheijden, die voor het buitengebied een belangrijke rol wil spelen. Er staat een sterk team opgesteld wat zich wil inzetten voor de samenleving in Drimmelen.

De huidige fractievoorzitter Riebert Verheugen staat op plek 2, gevolgd door de alom aanwezige Ton de Bok uit Made. Na de vertegenwoordiging uit Lage Zwaluwe, Wagenberg en Drimmelen staat de bekende Jan-Willem Stoop op de 10e plaats. Een mooie mix van jong en oud, man/vrouw, ervaring en kwaliteit!

 

 

De Lijst Harry Bakker heeft momenteel 5 raadsleden in de coalitie en 2 wethouders. Met een goed verkiezingsresultaat hopen we weer een goede en positieve bijdrage te kunnen leveren aan de mooie toekomst van Drimmelen.

 

 

1.        Harry Bakker                     Terheijden

2.        Riebert Verheugen             Made

3.        Ton de Bok                        Made

4.        Wilma van Beurden            Drimmelen

5.        Ton Verhoeve                     Made

6.        Loes Cornel                       Lage Zwaluw

7.        Suzan Damen                    Terheijden

8.        Corrie Looman-Pals            Wagenberg 

9.        Peter Reniers                     Wagenberg

10.      Jan-Willem Stoop                Terheijden

11.      Hans van den Bersselaar      Made

12.      Remco van Bochove            Terheijden

13.      Monique van der Vorst         Terheijden

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht