Nieuws

Bevlogen raadslid
08-02-2022

Een spannende tijd breekt aan want de gemeenteraadsverkiezingen zijn op 16 maart 2022.

Wilma%20met%20logo%20achtergrond%20website.jpg 

 

In het campagneteam heb ik meegeschreven aan ons mooie verkiezingsprogramma (T)huis in Drimmelen.

Ik ben erg enthousiast over de inhoud. Het is ambitieus, helder en duidelijk waar wij als Lijst Harry Bakker de komende 4 jaren voor staan en gaan. Enkele topics:

200 woningen per jaar verdeeld over de dorpen, doelgroep en prijsklasse, mooie invulling van de openbare ruimte. Betere en veilige wegen en voetpaden, meer bloemenmanden en oplaadpunten. Meer aandacht voor de zorg(medewerker), een ondernemersloket en het ruim en sociaal uitleggen van de soms rechtlijnige regels.

In de afgelopen periode heb ik veelal (online) gesprekken gevoerd met onze inwoners en ondernemers en heb ik  geprobeerd om zo goed en oprecht mogelijk te functioneren binnen de lokale politiek. Ik geloof dat de lokale politiek echt het verschil kan maken.

In het bijzonder heb ik mij ingezet voor zaken die Drimmelen-Dorp aangaan, het mantelzorgcompliment, vragen gesteld voor onze winkeliers en ondernemers in deze Coronatijd, dossier de Biesbosch en Vrijetijdseconomie en toerisme. Maar ook heb ik met mijn juridische kennis en ervaring als oud-gerechtsdeurwaarder onder andere een bijdrage geleverd aan onderwerpen zoals als armoedebeleid, schulden en preventie, laaggeletterdheid en Participatiewet. De komende jaren wil ik me graag voor al deze thema’s blijven inzetten om ervoor te zorgen dat iedereen kan meedoen in onze gemeente. Daar gaat lokale politiek over! Luisteren naar de burgers. Het juiste doen. Samen kijken wat wél mogelijk is.

Ik wil u graag oproepen om te gaan stemmen.Het is belangrijk, omdat de zaken die naar de gemeenteraad komen steeds complexer worden. Dit verdient aandacht, kunde en bevlogenheid van raadsleden. Zij geven de kaders aan hoe de zaken in de gemeente worden geregeld en wat straks nog wel of niet kan.

Met onze fractie hebben we veel kunnen bereiken de afgelopen jaren en dat verdient een vervolg. Ik speel daar heel graag een rol in!

Dankbaar ben ik voor het vertrouwen van de partij om als nummer 4 op de kieslijst mee te mogen doen. #ikstaop4

 

Wilma van Beurden

Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht