Nieuws

Lijst HB blijft de grootste partij
06-04-2022

Vorige week was de definitieve uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Drimmelen en met 5 zetels

 Marcel%20Raafs%20-%20220330%20-%20_MG_8472.jpg

 

 is de Lijst HB als grootste partij uit de bus gekomen.

Ook de andere partijen hebben het goed gedaan en de raadzetel(s) behouden of gewonnen. Wij hebben iedereen gefeliciteerd met het behaalde resultaat en bedanken natuurlijk
onze kiezers. Zij hebben massaal gestemd, wederom vertrouwen gehad in onze partij en de inspanningen die we de afgelopen tijd hebben gedaan voor de mensen in Drimmelen.
En we gaan door!

 

Momenteel lopen de onderhandelingen voor een coalitie die in openbaarheid zijn gestart door de informateur Peter van der Velden. Hij spreekt met elke partij, heeft het overdrachtsdocument van de ambtelijke organisatie bestudeerd en geeft een advies aan de partijen voor een gedragen combinatie voor de toekomst van onze mooie gemeente.
Er liggen kansen, maar ook veel actualiteiten, opdrachten van het Rijk en afnemende budgetten in een woelige tijd met stijgende prijzen en een onrustige buitenwereld.
De Lijst Harry Bakker gaat vanuit het verkiezingsprogramma voor een socialer Drimmelen waarin iedereen mee kan doe. Wij werken vanuit vertrouwen en geven mensen ( incl. onze jeugd ) dit vertrouwen zodat hopelijk meer verbinding ontstaat.

 

Op de foto van Marcel Raafs staan onze gekozen raadsleden vlnr: Wilma van Beurden, Riebert Verheugen, Ton de Bok, onze nieuwe aanwinst Suzan Damen die met voorkeursstemmen is gekozen! en Harry Bakker.

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht