Nieuws

Jan-Willem Stoop Erelid Lijst Harry Bakker
02-11-2022

Uitgesproken door Otte Strouken, voorzitter en secretaris van de LHB, namens de leden en het bestuur

Jan-Willem%20Stoop%20met%20logo.jpgBeste Jan Willem!

 

Na je vele jaren te hebben ingezet voor de Drimmelse samenleving heb je het ambt van wethouder ingeruild voor een baan in loondienst. Vroeg of laat gaat dat nu eenmaal zo. Niets is voor altijd en afscheid nemen is des levens.

 

Voor de vele jaren inzet zijn wij je als leden van de Lijst Harry Bakker zeer dankbaar. Niet alleen voor je inzet, maar ook dankbaar om wie JIJ als mens bent en dat JIJ je als mens voor Drimmelen hebt ingezet.

 

Jij was als bestuurder de vertegenwoordiging van menselijkheid. Altijd redelijk, toegankelijk, nabij, ondersteunend, sociaal, een mens onder de mensen. Altijd zoekend naar oplossingen en recht doen aan mensen en hun belangen. Integer, geen eigen of verborgen agenda, maar open en midden in onze samenleving. Jij was altijd ONDER ONS.

 

Jouw stempel staat ZEER ZWAAR op de identiteit van de Lijst Harry Bakker gedrukt. Jij gaf samen met de leden, de fractie en Harry bestaansrecht aan de partij. Jij WAS de partij. Jouw uitstraling maakte ook altijd indruk op de inwoners van Drimmelen en om die reden waren en zijn wij al vele jaren de grootste partij van Drimmelen. Wij zijn een partij zonder een landelijk politieke hokjeskleur maar enkel de kleur die ons ALLEN bindt: ORANJE. Van die verbinding en dié kleur was jij dé exponent bij uitstek. Een “Oranje Verbinder”.

 

Je portefeuille als wethouder was fors en vaak ook heel complex. Ondanks dat grote gewicht heb jij heel veel weten te bereiken. Grote dagelijks zichtbare projecten (te veel om op te noemen) zijn dankzij jouw inzet in Drimmelen uitgevoerd. Chapeau!

 

Beste Jan Willen: we missen je nu al. In het gemeentebestuur, de politiek, de fractie, de vereniging, op het gemeentehuis, in de raadzaal, op straat, bij evenementen, of zomaar ergens onderweg. Overal dus!   

 

Hoe kunnen wij je danken? Een hand? Een schouderklop? Bosje bloemen? Of een gebaar van blijvende waarde en erkenning voor wat jij voor onze vereniging en onze leden hebt betekend?

 

Het minste wat wij kunnen doen is je benoemen tot ERELID van de Vereniging Lijst Harry Bakker. En dat doen we bij deze!

 

Beste JAN WILLEM, namens eenieder van ons:DANK!

 ledenalv1112022.jpg

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht