Nieuws

Veel positiefs gebeurd in 2022
21-12-2022

Het gaat snel allemaal want jaar is weer bijna voorbij. En er is veel gebeurd in onze gemeente Drimmelen.

 Harry%20%20MidZuid%20.jpeg

 Bijgekomen van de gevolgen van Corona nam het verenigingsleven weer toe gelukkig. Er waren weer markten, bijeenkomsten (bijv. het Groenfeest) en mensen ontmoetten elkaar weer. De competities werden weer opgepakt en met enige voorzichtigheid kwamen ook de feestjes en (muziek)evenementen weer terug. En we hadden ZomerCarnaval in Made!

 

Het was ook een verkiezingsjaar en de Lijst Harry Bakker werd weer de grootste partij in de gemeente. Kiezers bedankt voor het vertrouwen. En we namen afscheid van wethouder Jan-Willem Stoop, die nu elders werkt. Ook onze burgemeester vertrekt (Gert de Kok bedankt!) en de nieuwe komt (Boy Scholtze welkom!). Ondertussen heeft de Lijst HB haar inbreng in de nieuwe coalitie met 1 wethouder en 5 raadsleden, ondersteund door een fractie. Na de campagne is het dan hard werken om de wensen en punten van onze partij in te brengen in het coalitieakkoord. Dat is gelukt en op bestuurlijk niveau is ook de uitwerking in het collegewerkprogramma geborgd. Maar daarmee zijn we er nog niet!

 

De uitvoering van plannen is soms lastig door steeds minder personeel, hogere prijzen en ook komt er na een gesprek met de omgeving vaak nog een wijziging. Uiteindelijk is bij de realisatie dan iedereen gelukkig. Of het nou om een huis, een weg, een heg of boom gaat: we maken Drimmelen een beetje beter, mooier en schoner. Met z’n allen door goed te luisteren, elkaar te respecteren en uitgaande van een positieve grondhouding elkaar te helpen. Dan wordt onze Drimmelense samenleving een beetje beter, blijven we elkaar ondersteunen en waarderen. Aandacht is belangrijk en er voor open staan ook. We proberen het zo goed mogelijk te doen met een optimistische blik. We hebben goede bedoelingen en er liggen veel plannen klaar voor uitvoering. Van bouwprojecten tot speelterreinen en van dorpsvisies tot meer sociale ondersteuning.

 

In deze veranderende samenleving willen wij iedereen in de gemeente Drimmelen en daarbuiten hele fijne en rustige feestdagen wensen. Kijk een beetje terug, geniet van familie, vrienden en elkaar!

Groetjes Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht