Nieuws

De zomer is begonnen
07-06-2023

Wel de meteorologische, maar gelukkig beter weer voor bijvoorbeeld:
De avondvierdaagse.

 Harry%20Bakker%20met%20koeien.jpg

 De grassen en bloemen komen op, de gewassen zijn weer geplant en de koeien staan weer in de wei!

Al met al een energieke tijd, die we bij de Lijst Harry Bakker ook goed benutten om aanwezig te zijn bij mensen, organisaties en bijeenkomsten.
Politiek is zeker meer dan vergaderen, al moeten er natuurlijk ook besluiten worden genomen.


En dan gaat het over belangrijke onderwerpen van groot tot klein. Bijvoorbeeld de bestemmingsplanwijzigingen om huizen te bouwen, een nieuwe verordening WMO of voor de financiële huishouding en versterking van de griffie voor de blik naar en het contact met buiten. Grotere lopende projecten zijn natuurlijk de verbouwing van de Bernarduskerk en de bouw van een nieuwe Stuifhoek.

Ook behandelen we de jaarrekening 2022 waarin staat wat we hebben gedaan en wat het heeft gekost. Met de prettige constatering dat we 2,4 miljoen euro overhouden voor latere besteding (iets meer dan begroot). Toch blijft er veel werk op de plank en moeten we open staan voor de wensen van de mensen. En dat is toch best lastig als je bedenkt dat het druk is op het gemeentehuis EN dat je het geld maar 1 keer kunt uitgeven. Gelukkig hebben we wel wat reserves, maar is een grote uitgave ook de oplossing van een probleem? En hoe relevant is dat voor de hele gemeente......

 

Ondertussen gaat het leven gewoon door. Onze wethouder is in training voor de 4-daagse door regelmatig deel te nemen aan Wandelen op Zondag en ook naar NAC te lopen. Voor iedereen is bewegen en gezellige momenten een verrijking in het dagelijkse leven en hopelijk  waarderen de inwoners de geplaatste bloemenmanden weer. En voor vragen en goede ideeën kunt u ons natuurlijk benaderen. Wij zijn er voor u en laten via de Raads- en burgerleden de stem van Drimmelen horen!

Een zomerse groet van Lijst Harry Bakker


Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht