Nieuws

Een mooie herfst in Drimmelen
12-10-2023

Het mooie weer zet nog even door, de bloemenmanden geven hun laatste kleur en de herfst is begonnen.

 Harry%20Bakker%20op%20de%20BMX.jpg

 

Ook in de politiek draait alles op volle toeren met veel vergaderingen.

Bijeenkomsten criteria asielopvang, voorbereiden begroting 2024 en vele andere plannen die de Lijst Harry Bakker goed volgt.

Buiten het gemeentehuis worden er huizen gebouwd, wegen hersteld en riolering aangelegd. De sloten worden schoongemaakt en de boeren kunnen nog een keer gras maaien voor de naderende winter. Allemaal zaken die belangrijk zijn!

Voor u als inwoner van Drimmelen zijn in uw omgeving de zaken als veiligheid, een schone omgeving, geen vuurwerk en wel toezicht belangrijk. Al deze zaken staan vertaald in de begroting die de gemeente voor 2024 opstelt.

Het vuil moet worden opgehaald, de scholen geven graag goed les in een schone, veilige omgeving en in de vrije tijd gaan we sporten, fietsen in het mooie buitengebied of naar onze horeca.

Alles kost geld en gelukkig krijgen we voor 2024 nog voldoende middelen van het Rijk voor het uitvoeren van deze gemeentelijke taken, zodat we onze dienstverlening op peil kunnen houden en met onze tarieven aan de kostendekkende kant kunnen blijven.

Dat is in deze tijd van hoge prijzen en lonen een goede prestatie. De gemeente Drimmelen is ambitieus, heeft veel plannen en als we die allemaal uitvoeren wordt alles weer een beetje beter.

De Lijst Harry Bakker staat open voor suggesties van u, vragen worden beantwoord en we helpen mensen die een vraag hebben of een probleem. Daar zijn we voor met onze fractie van 5 raadsleden en burgerleden. De komende tijd zijn we ook aanwezig bij de vergaderingen in het gemeentehuis (opinie donderdagavond 12 oktober), de open dag 21 okt. van het Regionaal Archief in Tilburg waarbij de geschiedenis van Drimmelen centraal staat en de beleefmiddag op zaterdag 28 oktober. Dan staat het gemeentehuis in het teken van inclusie: Iedereen doet mee is dan het thema. Volop te doen dus en hopelijk tot ziens!

Lijst Harry Bakker



Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht