Nieuws

Een inspirerend 2024 toegewenst!
11-01-2024

Het nieuwe jaar is begonnen met een vorstperiode en mooi weer.

 

 

Harry%20Bakker2024.jpgOok de 40 verlichte tractoren hebben hun rondje door Drimmelen weer veilig afgelegd, en dat was een spektakel. Hopelijk wordt het voor iedereen een goed, gelukkig en gezond 2024 met veel plezier en mooie momenten!

 Op het gemeentehuis was de nieuwjaarsreceptie nieuwe stijl met verenigingen en organisaties die zich wilden presenteren, terwijl in het achterste gedeelte er een tijdelijke crisisnoodopvang is. Dan komen een hoop dingen samen. In Drimmelen gaan we de uitdagingen niet uit de weg en proberen we samen de goede dingen te doen, want de samenleving is in beweging. Vorig jaar zijn er veel bestemmingsplannen ter inzage gelegd om een flink aantal nieuwe woningen te bouwen op geschikte plekken. Hopelijk gaat het lukken om dit jaar de benodigde extra woningen te bouwen voor onze inwoners, want de regelgeving en omstandigheden (personeel, rente, onzekerheid) maken het niet gemakkelijk. Terwijl op sportief gebied er dit jaar grote evenementen aankomen, blijven onze verenigingen de leden hun trainingen en wedstrijden aanbieden. Dat geeft beweging en plezier, de mogelijkheden om in Drimmelen gelukkig te zijn, zijn talrijk. Mooi dat er bijvoorbeeld nog even geschaatst kon worden op de Binnenpolder in Terheijden in tijden van klimaatverandering en hogere temperaturen.

De Lijst Harry Bakker gaat er ook dit jaar weer volop tegenaan. Niet alleen met het volgen van de politiek en deelnemen aan vergaderingen, maar ook aanwezig zijn buiten het gemeentehuis. Even een rondje door Hooge Zwaluwe, wandelen in Wagenberg, het centrum van Made
en Terheijden of fietsen naar Lage Zwaluwe. Zodat we weten wat er speelt; een aanspreekpunt te zijn voor vragen of het luisteren naar mensen en organisaties die een vraag hebben of wat te melden hebben. ZO blijven we in contact met iedereen en weten we wat er speelt!

Het Carnaval komt dit jaar vroeg en het sauwelen is al begonnen. Hopelijk kunnen we weer genieten van deze momenten met goed weer, veel deelnemers en massa’s publiek. Dit vormt de samenleving en brengt veel goeds in Drimmelen.

Dat wenst de Lijst Harry Bakker voor iedereen in onze mooie gemeente.

 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht