Nieuws

Goede en sportieve zomervakantie
28-08-2024

Ja, en dan komt na een periode van werken, vergaderen en allerlei andere zaken de zomervakantie in beeld.

 Harry%20Bakker%20met%20Inge%20de%20Bruijn%20in%20Parijs%20.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harry Bakker met Inge de Bruin in Parijs met Olympische Spelen

 

 

 Met gelukkig ook redelijk goed weer, zodat je veel kan ondernemen en doen!


4 Daagse Nijmegen:
Zelf ging ik maandag naar Nijmegen voor de 4Daagse met een verblijf op de camping in Malden. Dus ook wat fietsen vice versa maar vooral de reguliere afstand van 30 km uitlopen. Even wennen aan de massaliteit met een start om 7 uur van ruim 10.000 mensen groot en klein. De eerste groene dag ging goed met wel een regenbui en daarna werd het warmer. Dag 3 met de ZevenHeuvelenweg was best zwaar, maar leuk dat daar nou juist Omroep Drimmelen stond voor een interview (en ik kreeg nog wat drinken). Dan blijkt dat er best nog wel wat deelnemers uit Drimmelen zijn! De laatste dag werd ingekort en het was apart om 20 km te lopen en redelijk vroeg te finishen. Zonder blaren en met een goed gevoel.

Harry%20Bakker%20tijdens%20de%20vierdaagse%202024-2%20.jpg

 

 

 

 

 

Olympische spelen Parijs:
Daarna even werken (wel naar de 8 van Chaam geweest) en klaarmaken voor de trip naar de Olympische Spelen. Vanuit een huisje boven Reims elke dag met de trein naar gare de l’Est in Parijs. Mooie opening met regen op vrijdag, gladde tijdrit voor de wielrenners V/M en op zondag lekker naar het TeamNLhuis (jammer voor Puck Pieterse). Natuurlijk ook klimmen naar de Sacré-Coeur, de ballon zien in het Louvre en een rondvaart toen het 37 graden was. De Notre-Dame bekijken, de Seine langslopen en bij de Eiffeltoren mocht ik samen op de foto met Inge de Bruijn, onze beste Olympische Zomersportster. Een cadeautje. Parijs was super en jammer dat ik na de triatlon voor vrouwen en daarna de mannen weer terug naar Nederland moest.

Weer thuis:
De plicht in Drimmelen roept en toch weer fijn om thuis te zijn en verrast te worden door die mooie bloemenmanden, de vertrouwde omgeving en de leuke mensen die je kennen en groeten.  De profronde van Etten-Leur was ook super en aan het einde van de vakantie was er nog een toetje: een fantastische 2-1 overwinning van NAC Breda op Ajax. Kan niet beter!

Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht