Nieuws

Goede start bij Spraakvermaak
11-10-2009

Bij Café Ons Thuis in Terheijden begon zondagmiddag de 3e editie van Spraakvermaak. Met de gebruikelijke onderdelen en inspirerende gasten, maar ook een heuse voorverkiezing! Een aantal leden van de Lijst Harry Bakker waren aanwezig tussen de 300 mensen publiek.

De aftrap werd gegeven door de burgemeester Gert de Kok, die zijn visie op de komende gemeenteraadsverkiezingen gaf. Gast Leon Krijnen van BN/de Stem gaf zijn visie op de krant en de internetontwikkelingen, er was een muzikaal intermezzo en bij de quiz verbaasde wethouder Jan van Meggelen de zaal door vrolijk te zeggen dat hij lijsttrekker van het CAB was. Maar hij wordt geen raadslid, alleen wethouder! De presentator vroeg nog of hij wist dat het om gemeenteraadsverkiezingen ging, maar dat was tegen dovemansoren gericht ... De quiz werd overigens door wethouder Jan de Jong gewonnen. Het pontje en de column van Johan van de Vlist waren weer goed. Hoofdgast was Jan Marijnissen en hij gaf zeer goed antwoord op de lastige vragen van de presentatoren, waarbij hij de zaal op zijn hand kreeg. Het mooiste was het antwoord op de uitspraak van wethouder Van Meggelen: 'Heel raar' zei hij veelbetekenend. Voor een inhoudelijk verslag verwijzen wij u naar de website van Spraakvermaak.

Aan het einde kwam de uitslag van de stemming: Groen Drimmelen kreeg veel stemmen, maar Lijst Harry Bakker kwam wederom als grootste partij uit de bus met een goede score van 30%!  Wij hopen dat dit ook zo is bij de verkiezingen van 3 maart 2010! Met het afscheidslied van The Sox werd een interessante middag passend afgesloten!

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht