Nieuws

Nieuwjaarsduik 2010 Lage Zwaluwe: een groot succes!!!!
01-01-2010

Om na de jaarwisseling 2010 fris te beginnen zijn bijna 100 mensen in de put bij Lage Zwaluwe het water in gegaan. Voor het startschot klonk, kregen alle deelnemers een mooie oranje Unox-muts en kon men zijn of haar originele duikkleding laten zien.

Zo konden omstanders onder andere een foto maken van Roodkapje, een prinses, een 'skiër' in lederhosen, clowntjes en een pinguïn. Onze eigen Erik had een "Borat mankini" aangedaan als gevolg van een verloren weddenschap.  

De blaaskapel, chocolademelk, snert en glühwein van de polderpub zorgden er met het winterzonnetje voor dat het erg gezellig werd. Terwijl de vele (amateur)fotografen de deelnemers goed op de foto probeerden te krijgen, vertelde onze burgervader het erg jammer te vinden dat hij zelf niet mee kon duiken omdat hij het startschot moet geven. Komt onze burgermeester dan na zijn ambtstermijn misschien nog een keer om mee te duiken?

Na een korte duik konden de deelnemers een lintje en een medaille ophalen. De prijs voor de meest originele outfit ging naar de pinguïn.

Namens lijst Harry Bakker wil ik alle vrijwilligers, duikers en belangstellenden bedanken voor dit fantastische evenement.

Voor iedereen die meer wil weten en/of volgend jaar mee wil duiken: surf even naar de Hyvespagina van de Nieuwjaarsduik in Lage Zwaluwe.

De beste wensen voor 2010!

Namens Lijst Harry Bakker, Evelien Antes

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht