Nieuws

LHB wil maatregelen tegen sluipverkeer, BN DeStem - 30-10-2009

TERHEIJDEN/MADE - De fractie van de Lijst Harry Bakker (LHB) van de gemeenteraad Drimmelen vraagt aan het college van B en W om oplossingen om het sluipverkeer via de secundaire weg naast de Wagenbergse Baan in Terheijden en de Nieuwe Bredase Baan in Breda ongedaan te maken. LHB heeft daarover schriftelijke vragen gesteld en vraagt het college of het op de hoogte is van de ergernissen en het gevaar voor de schoolgaande fietsers, zoals BN/DeStem onlangs meldde.

Lees meer

Positieve reacties op voorverkiezing Lijst Harry Bakker - 29-10-2009

We krijgen leuke reacties op de keuze van de lijsttrekker vanuit de burgers. Mooie flyer, goed dat er te kiezen valt, jullie komen ook in het buitengebied en natuurlijk ook politieke vragen. Verder vinden veel mensen het eerlijk en transparant en het opjuinprincipe is natuurlijk bekend in Drimmelen!

Lees meer

'We hebben elk onze eigen kwaliteiten', BN DeStem - 23-10-2009

TERHEIJDEN/MADE - De inwoners van de gemeente Drimmelen gaan kiezen wie de lijsttrekker wordt voor de Lijst Harry Bakker (LHB) richting de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010. Wordt het Harry Bakker of Roxanne Heijmans? "De burger beslist", vertelt Bakker. "Dat vonden wij wel zo eerlijk.

Lees meer

Inwoners mogen zelf lijsttrekker kiezen, BN DeStem - 22-10-2009

TERHEIJDEN / MADE - Wordt oprichter en oud-wethouder Harry Bakker lijsttrekker voor de Lijst Harry Bakker (LHB) in de gemeente Drimmelen of gaat de huidige fractievoorzitter Roxanne Heijmans de partij vertegenwoordigen richting de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2010?
Lees meer