Nieuws

Opening Kazerne Brandweer Lage Zwaluwe - 23-11-2009

Met onder andere champagne en gebak is afgelopen zaterdag het nieuwe gebouw van de brandweer in Lage Zwaluwe in gebruik genomen.

Lees meer

Lijsttrekkersverkiezing spannend tot het einde! - 23-11-2009

Vrijdagnacht om 00:00 zijn de stemmen geteld en kwam er een einde aan een aantal spannende weken. Wordt Harry Bakker of Roxanne Heijmans de lijsttrekker van de Lijst Harry Bakker tijdens de aankomende gemeenteraadsverkiezingen?

Lees meer

Lichte voorsprong Heijmans na tour, BN DeStem - 15-11-2009

MADE - Roxanne Heijmans ligt drie stemmen voor op Harry Bakker in de strijd om het lijsttrekkersschap van de Lijst Harry Bakker. "Het is echt heel spannend", aldus de Terheijdense vanmiddag, na de laatste stop van de Lijsttrekkers Tour van de partij langs alle kernen van de gemeente Drimmelen.

Lees meer

De geest van Harry - 10-11-2009

Afgelopen donderdag zat ik als belangstellend burger op de tribune bij de gemeenteraadsvergadering. Het ging over de begroting voor 2010 en verder. De gemeente Drimmelen heeft aan bezittingen zo’n 100 miljoen euro en de begroting is 1/3 daarvan. Met voornamelijk inkomsten van het Rijk en gemeentelijke belastingen tegenover uitgaven aan onderhoud weg, water, gebouwen en allerlei wettelijke taken (o.a. ophalen vuilnis) plus personeelskosten.

Lees meer