Nieuws

Lentetoer Lijst Harry Bakker: Deel 1 én 2 - 20-04-2009

Zaterdag 18 april was de start van de lentetoer met een bezoek aan de kernen Hooge en Lage Zwaluwe en Drimmelen. Het enthousiaste team van de Lijst Harry Bakker was op tijd bij de verzamelplaats waar de SRV-wagen in volle glorie pronkte. De buitenkant was al redelijk OK, maar nu is ook de binnenzijde opgeknapt! Met een tapijt, een heuse bank en andere handige aanpassingen ontstaat een representatieve ruimte voor onze gasten. Geholpen door het mooie weer werd het een prachtige dag.

Lees meer

Piet Fens en Roxanne Heijmans bij Alexander Pechtold - 15-04-2009

Op dinsdag 14 april 2009 gingen we al vroeg met de trein naar Den Haag. In de eerste klasse werd nog even nagepraat over de veiling van de lunch in Nieuwspoort door Alexander Pechtold toen hij op bezoek was bij Spraakvermaak. Maar liefst €400,- werd door Piet geboden ten behoeve van het Witte Kerkje in Terheijden en als dank mochten wij namens de kerk een cadeauverpakking wijn schenken aan de heer Pechtold.

Lees meer

Als vrouw je mannetje staan - 10-04-2009

Woensdag 8 april jongstleden was er in het Stadskantoor in Breda een bijeenkomst van het Ambassadeursnetwerk Vrouwen in de Politiek in Brabant. Het Ambassadeursnetwerk bestaat uit Brabantse vrouwen met vele jaren politieke ervaring. Doel van deze bijeenkomst was om vrouwen uit de Provincie Noord-Brabant enthousiast te maken voor het gemeenteraadswerk en ervaringen uit te wisselen. Reden te meer om als jonge vrouw én gemeenteraadslid naar deze avond te gaan en mezelf hard te maken voor de positie van de vrouw.

Lees meer