Nieuws

De nut en noodzaak van de Veiligheidsregio - 15-05-2009

Afgelopen donderdag was er in de opinieronde aandacht voor de Regionalisering van de Brandweer in Midden en West-Brabant. Omdat deze regionalisering een aantal belangrijke gevolgen met zich meebrengt en er nog wat onduidelijkheden zijn over het hoe en wat, willen wij als Lijst Harry Bakker u via deze weg meer duidelijkheid geven over de nut en noodzaak van de veiligheidsregio en de regionalisering.

Lees meer

Veel bezwaar tegen ontsluitingsweg F-veld, BN DeStem - 13-05-2009

TERHEIJDEN - De bewoners van de wijk Vaartkant in Terheijden willen geen ontsluitingsweg via de Vlierlaan naar de huizen die gebouwd gaan worden op het zogenoemde F-veld.

Lees meer

Drimmelen mist de boot - 02-05-2009

Pappen en nat houden, maar geen actie

Vorige week donderdag zat ik met kromme tenen bij de bespreking van de begrotingsscan waarin de financiƫle doorkijk voor 2010 en verder centraal stond. Intern is er een rapport opgesteld en vanuit de cijfers is gekeken naar de toekomst van Drimmelen. In het verleden was de toekomst rooskleuriger dan de eerste jaren en nu is het net andersom. Maar de houding van de politici is dezelfde: praten, achteroverleunen en vooral geen verantwoordelijkheid nemen. We zullen wel zien, we wachten de voorjaarsnota af, eerst een onderzoek, we maken een plan van aanpak, probeer 2010 op orde te krijgen.

Lees meer