Nieuws

Deelname Lijst HB aan markt maatschappelijke stage groot succes - 01-02-2011

10 Scholieren Dongemondcollege gaan 3 interessante opdrachten vervullen.

Lees meer

Bouwweg Lage Zwaluwe-West - 29-01-2011

In december vorig jaar heeft heel de gemeenteraad besloten dat de het bouwverkeer voor de nieuwe school niet door het dorp kon, maar over het braakliggende terrein van Havenlande. Het college heeft hier aan gehoor gegeven, maar de uitvoering verdient helaas geen schoonheidsprijs. De nieuwe bouwweg gaat vlak langs tuinen en woningen.

Lees meer

Lijst Harry Bakker, ook in 2011 voor u aan de slag - 27-12-2010

Terwijl de natuur uitrust van het afgelopen jaar en zich klaarmaakt voor de komende lente, kijken wij traditioneel terug naar het afgelopen jaar om de opgedane ervaringen mee te nemen naar het nieuwe jaar.

Lees meer

Toekomstvisie Drimmelen - 23-12-2010

De toekomstvisie 2020 is van belang voor het nemen van strategische besluiten die gevolgen hebben voor de toekomst van de gemeente Drimmelen. Het is een visie die richtinggevend dient te zijn voor de bezuinigingen die gaan voortvloeien uit de KernTakenDiscussie (KTD). U vraagt aan de Lijst Harry Bakker om een uitspraak te doen over de conclusies die het college heeft getrokken met betrekking tot de bevindingen uit het rapport alsmede een uitspraak te doen over of de conclusies voldoende richtinggevend zijn voor de KTD.

Lees meer