Nieuws

Goede start bij Spraakvermaak - 11-10-2009

Bij Café Ons Thuis in Terheijden begon zondagmiddag de 3e editie van Spraakvermaak. Met de gebruikelijke onderdelen en inspirerende gasten, maar ook een heuse voorverkiezing! Een aantal leden van de Lijst Harry Bakker waren aanwezig tussen de 300 mensen publiek.

Lees meer

Nog steeds geen duidelijkheid voor de Zonzeelschool... - 08-10-2009

Op 7 oktober 2009 vond de presentatie plaats van de eerste schetsen over de nieuw te bouwen Zonzeelschool. Zo'n 50 personen zijn aanwezig en luisteren en kijken naar de presentatie die gegeven wordt door wethouder Koos Krook, de architect en de projectleiders van de gemeente. Dit informatieve gedeelte duurde slechts ongeveer 20 minuten.

Lees meer

Lijst Harry Bakker op nummer 1. - 06-10-2009

Het zijn drukke tijden voor de fractie, leden en bestuur van de Lijst Harry Bakker. Naast de nieuwe website, waarop we positieve reacties ontvangen, krijgt ook het verkiezingsprogramma gestalte. Een concept is gereed en bij deze vragen we mensen die een belangrijk item hebben om te reageren. Zo maken we sámen een gedragen programma voor de gemeente Drimmelen!

Lees meer

Dorpsgericht werken in Hooge Zwaluwe - 22-09-2009

Afgelopen maandag werd in de Zonzeel in Hooge Zwaluwe een bijeenkomst van het dorpsgericht werken gehouden. Alhoewel de opkomst van bewoners uit Hooge Zwaluwe op de avond van het dorpsgericht werken enigszins tegenviel, was het toch een gezellige drukte met zo’n 30 mensen uit het dorp. Vanuit de gemeente waren wethouder Jan de Jong en coördinator dorpsgericht werken Lilian van de Wiel aanwezig. En wij natuurlijk!

Lees meer