Nieuws

Persbericht Lijst Harry Bakker Kandidatenlijst 2010-2014 - 20-01-2010

Met enige trots deelt het bestuur van de Lijst Harry Bakker u mede dat de lijst met kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart aanstaande, gisteren bij het gemeentehuis officieel is ingediend. Onze leden hebben unaniem ingestemd met deze kandidatenlijst die door de kiescommissie is voorgelegd. Met deze 30 kandidaten zien wij de verkiezingen positief en met veel vertrouwen tegemoet.

Lees meer

Verkiezingsstrijd Drimmelen barst los, BN DeStem - 19-01-2010

DRIMMELEN - De aanplakborden voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 3 maart waren nog niet geplaatst of de PvdA in de gemeente Drimmelen stond met lijm en kwast klaar om er posters op te plakken.

Lees meer

De Groot onderscheiden, BN DeStem - 17-01-2010

LAGE ZWALUWE - BrandweermanHans de Groot uit Made is zaterdagavond onderscheiden met het lidmaatschap van de Orde van Oranje Nassau.

Lees meer

Lijst Harry Bakker over het Bestemmingsplan Buitengebied - 13-01-2010

De Lijst Harry Bakker is druk bezig met de voorbereidingen op de aankomende verkiezingen. Onder aanvoering van Harry Bakker, met goede uitslagen bij de stemming bij Spraakvermaak, maar vooral door de steun van onze inwoners, zien wij de verkiezingen met vertrouwen tegemoet.

Lees meer