Nieuws

‘Gert de Kok is politiek te gekleurd’ - 11-01-2010

TERHEIJDEN - Weinig goede woorden heeft Roxanne Heijmans, fractievoorzitter van de Lijst Harry Bakker, over voor burgemeester Gert de Kok van de gemeente Drimmelen. Met name de afgelopen anderhalf jaar heeft De Kok volgens de 23-jarige Terheijdense een politiek veel te gekleurde positie ingenomen. „Zoals hij zich een paar maanden geleden bijvoorbeeld uitliet als gastcolumnist bij zondagmiddagcafé Spraakvermaak, dat was gewoon diep onder de gordel. Hij noemde de naam van Harry Bakker weliswaar niet, maar voor iedereen was duidelijk dat De Kok hem bedoelde met zijn opmerking ‘Sommige wethouders moet je nooit raadsleden maken, en andersom. ...Wie de schoen past, trekke hem aan...’. Als burgemeester moet je dat gewoon niet doen. Het gedwongen vertrek in 2008 was voor Harry en onze partij al pijnlijk genoeg.”

Lees meer

Nieuwjaarsduik 2010 Lage Zwaluwe: een groot succes!!!! - 01-01-2010

Om na de jaarwisseling 2010 fris te beginnen zijn bijna 100 mensen in de put bij Lage Zwaluwe het water in gegaan. Voor het startschot klonk, kregen alle deelnemers een mooie oranje Unox-muts en kon men zijn of haar originele duikkleding laten zien.

Lees meer

Kerstspecial TV-Extra - 24-12-2009

TV-Extra heeft voor de kerstspecial de nummers 1 en 2 van alle politieke partijen die aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2010 meedoen bij elkaar getrommeld om de kerstgedachte uit te stralen. Dat is aardig gelukt. Klik op "lees meer" voor een foto-impressie!

Lees meer

Samen - 23-12-2009

Nu, zo tegen het einde van het jaar, wanneer Sinterklaas ons koude kikkerlandje weer heeft verlaten, de recepten voor het kerstdiner rijkelijk worden uitgewisseld en er plannen voor oudejaarsavond worden gemaakt, bekruipt mij een onbehaaglijk gevoel. Kerst en de jaarwisseling zijn momenten van bezinning, evaluatie, afsluiting en momenten waarop men voornemens maakt voor het komende jaar. De media vat dit samen in jaaroverzichten. Ik loop mijn geheugen, foto’s en agenda na om te kijken wat het afgelopen jaar mij heeft gebracht.

Lees meer