Nieuws

Oppositie boycot besloten raad, BN DeStem - 17-12-2009

De complete oppositie van Drimmelen, bestaande uit VVD, Onafhankelijke Groep Drimmelen (OGD) en Lijst Harry Bakker (LHB), is donderdagavond niet bij de besloten raadsvergadering op het gemeentehuis in Made.

Lees meer

Persbericht over besloten vergadering Biesbosch Marina Drimmelen - 16-12-2009

Bij deze deelt de fractie van Lijst Harry Bakker u mede dat zij niet aanwezig zal zijn bij de besloten vergadering van de Gemeente Drimmelen op 17 december 2009.

Lees meer

Roxanne in de Onderwijskrant - 14-12-2009

Met de Onderwijskrant probeert het Instituut voor Publiek en Politiek aandacht te trekken bij middelbare scholieren voor de gemeenteraadsverkiezingen. De krant gaat in op de volgende onderwerpen: Hoe werkt het gemeentebestuur? Hoe zit het in jouw gemeente? Hoe oefen je invloed uit? Lokale en landelijke partijen, interviews met jonge raadsleden, de invloed van ‘Den Haag’ op de lokale verkiezingen en regionale verschillen in stemgedrag. Roxanne heeft als jong raadslid aan deze bijdrage meegemaakt.

Lees meer

Ons Dorpsplein - 01-12-2009

Ja, het centrum van Terheijden heeft een metamorfose ondergaan! Menigeen zal zich de afgelopen tijd verbaasd hebben over het herinrichten van de omgeving Lidl/Dorpsplein. Terwijl de gemeente nergens geld voor heeft, wordt nu een situatie van 2 jaar oud al weer aangepast voor zo’n € 40.000. De mooie kinderkopjes op het Dorpsplein zijn verdwenen, er zijn minder parkeerplaatsen en het is er allemaal niet duidelijker op geworden.

Lees meer