Nieuws

Veel bezwaar tegen ontsluitingsweg F-veld, BN DeStem - 13-05-2009

TERHEIJDEN - De bewoners van de wijk Vaartkant in Terheijden willen geen ontsluitingsweg via de Vlierlaan naar de huizen die gebouwd gaan worden op het zogenoemde F-veld.

Lees meer

Drimmelen mist de boot - 02-05-2009

Pappen en nat houden, maar geen actie

Vorige week donderdag zat ik met kromme tenen bij de bespreking van de begrotingsscan waarin de financiële doorkijk voor 2010 en verder centraal stond. Intern is er een rapport opgesteld en vanuit de cijfers is gekeken naar de toekomst van Drimmelen. In het verleden was de toekomst rooskleuriger dan de eerste jaren en nu is het net andersom. Maar de houding van de politici is dezelfde: praten, achteroverleunen en vooral geen verantwoordelijkheid nemen. We zullen wel zien, we wachten de voorjaarsnota af, eerst een onderzoek, we maken een plan van aanpak, probeer 2010 op orde te krijgen.

Lees meer

Lentetoer Lijst Harry Bakker: Deel 1 én 2 - 20-04-2009

Zaterdag 18 april was de start van de lentetoer met een bezoek aan de kernen Hooge en Lage Zwaluwe en Drimmelen. Het enthousiaste team van de Lijst Harry Bakker was op tijd bij de verzamelplaats waar de SRV-wagen in volle glorie pronkte. De buitenkant was al redelijk OK, maar nu is ook de binnenzijde opgeknapt! Met een tapijt, een heuse bank en andere handige aanpassingen ontstaat een representatieve ruimte voor onze gasten. Geholpen door het mooie weer werd het een prachtige dag.

Lees meer

Piet Fens en Roxanne Heijmans bij Alexander Pechtold - 15-04-2009

Op dinsdag 14 april 2009 gingen we al vroeg met de trein naar Den Haag. In de eerste klasse werd nog even nagepraat over de veiling van de lunch in Nieuwspoort door Alexander Pechtold toen hij op bezoek was bij Spraakvermaak. Maar liefst €400,- werd door Piet geboden ten behoeve van het Witte Kerkje in Terheijden en als dank mochten wij namens de kerk een cadeauverpakking wijn schenken aan de heer Pechtold.

Lees meer