Nieuws

Als vrouw je mannetje staan - 10-04-2009

Woensdag 8 april jongstleden was er in het Stadskantoor in Breda een bijeenkomst van het Ambassadeursnetwerk Vrouwen in de Politiek in Brabant. Het Ambassadeursnetwerk bestaat uit Brabantse vrouwen met vele jaren politieke ervaring. Doel van deze bijeenkomst was om vrouwen uit de Provincie Noord-Brabant enthousiast te maken voor het gemeenteraadswerk en ervaringen uit te wisselen. Reden te meer om als jonge vrouw én gemeenteraadslid naar deze avond te gaan en mezelf hard te maken voor de positie van de vrouw.

Lees meer

Lijst Harry Bakker gaat op Lentetoer! - 31-03-2009

Zaterdag 21 maart 2009 was het dan eindelijk zover: het officiële begin van de lente, waarbij het zonnetje zich meteen van haar beste kant liet zien. Na de zomertoer en wintertoer vinden wij het nu tijd worden voor een lentetoer door de zes kernen van onze mooie gemeente. De lentetoer zal plaatsvinden op 18 en 25 april 2009. Ditmaal echter zonder de oranje caravan, maar met onze nieuwe aanwinst: de Lijst Harry Bakker SRV-wagen!

Lees meer

Zwerfvuilactie 2009 Make A Difference Day - 21-03-2009

Op een zonnige zaterdag 21 maart was het net na de middag een drukte van belang op het gemeentehuis in verband met de jaarlijkse zwerfvuilactie. Natuurlijk waren wij als Lijst Harry Bakker weer aanwezig en hadden we de mooi versierde SRV-wagen ingeschakeld.

Lees meer

Lijst Harry Bakker op bezoek bij de Politie Drimmelen/Geertruide - 21-02-2009

De fractie van de lijst Harry Bakker is 16 februari 2009 op bezoek geweest bij de Politie Drimmelen/Geertruidenberg. Daar kregen wij een uitleg over de werkzaamheden van de politie van de teamchef Jan Nelis en operationeel chef Hans Thomassen. Tevens hebben we van hen een briefing mogen meemaken en hebben we een rondleiding door het gebouw gehad.

Lees meer