Nieuws

Ongeloof – down – strijdbaar - 10-11-2008

De klap van enkele dagen gelden is een beetje verwerkt. Gelukkig steken veel mensen mij een hart onder de riem, leven mee, zijn boos op de gemeenteraad en zijn begaan hoe het met mij gaat. Met een kaartje of belletje, een hand opsteken, vriendelijk groeten of een uitnodiging om eens een bakkie te komen doen. Ik ben nog steeds onthutst, voel me leeg en pootje gehaakt.

Lees meer

Lijst Harry Bakker boos op CDA, BN DeStem - 10-11-2008

TERHEIJDEN - "Het CDA doet aan achterkamertjespolitiek," reageerde Roxanne Heijmans van de Lijst Harry Bakker (LHB) op het feit dat Mieke de Ridder, fractievoorzitter van het Drimmelense CDA, op eigen houtje een coalitie aan het smeden is met Groen Drimmelen (GD), de Combinatie Algemeen Belang (CAB) en de PvdA. Na afloop van het zondagmiddagcafé Spraakvermaak in café Ons Thuis in Terheijden gingen burgemeester Gert de Kok, Roxanne Heijmans, Mieke de Ridder en namens de afsplitsing van de LHB Karin van de Berg met elkaar in discussie. De Kok stelde dat het gebruikelijk is dat de grootste fractie, in dit geval het afgesplitste deel van LHB, het initiatief neemt tot de vorming van een nieuwe coalitie. Daar heeft het CDA kennelijk geen boodschap aan.

Lees meer

Lijst Harry Bakker gaat door! Missie nog niet voltooid. - 09-11-2008

Vijf jaar geleden hadden wij beiden een droom die we wilden waarmaken. De politiek moest, volgens ons OPENER, EERLIJKER EN DUIDELIJKER! Er moest geluisterd worden naar de burgers. We hebben ons toen aangesloten bij de LIJST HARRY BAKKER, omdat deze partij het meest aansloot bij onze ideeën over politiek bedrijven en deze partij had, een oprichter, Harry Bakker, die dicht bij de burger staat en ook luistert naar de meningen van de burgers. Dat sprak ons enorm aan, omdat in tegen stelling tot Harry, de meeste politici zich destijds op een gouden troon waanden en ver afstonden van de burger.

Lees meer

Lijst Harry Bakker blijft! - 08-11-2008

Het zal u niet ontgaan zijn dat de gemeente Drimmelen in een bestuurlijke crisis is verwikkeld. Wethouder Harry Bakker is in de raadsvergadering van afgelopen donderdag naar huis gestuurd door middel van een motie van wantrouwen. Na wrijving tussen de coaltie partijen en ook binnen de fractie van de Lijst Harry Bakker hebben 5 leden van deze fractie zich afgesplits en hebben het vertrouwen in Harry opgezegd. Direct daarna is de complete coalitie gevallen.

Lees meer